Pokémon kaarten en boxen

Pokemon gotta catch em all

Is uw zoon/dochter of misschien u zelf ook zo weg van de Pokémon kaarten en het verzamelen van de mooiste en beste sets? Dan weten wij waar u moet zijn.

Hebbesnunspeet.nl heeft de beste prijs en kwaliteit bewuste website waar terecht kunt voor u al uw Pokémon kaarten en boxen. Elke week hebben ze leuke aanbiedingen en super scherpe Pre-order acties.POKÉMON KAARTEN BESTELLEN   Pikachu

Wilt u Pokémon kaarten bestellen om uw set compleet te maken of om die ene chase card te trekken uit een boosterpack? Op hebbesnunspeet.nl hebben we een ruim assortiment aan originele Pokémon kaarten. Cardfreaks biedt u zowel booster boxen, elite trainer boxen en collection boxen aan. Ook kunt u hier terecht voor verzamel mappen en sleeves. Door deze mogelijkheden kunt u starten met een nieuwe Pokémon set, of juist die geweldige set die maar niet compleet wil worden compleet maken.

Gratis verzending vanaf 150 euro binnen Nederland en 200 euro voor het buitenland.

WAAROM UW POKÉMON KAARTEN BESTELLEN BIJ HEBBESNUNSPEET.NL?  squirtle

Bij hebbesnunspeet.nl draait alles om kwaliteit! Ze pakken uw bestelling met liefde in en dragen er zorg voor, dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u in huis is. Als uw bestelling voor 15.00 uur is besteld, wordt deze dezelfde dag nog direct verzonden! Heeft u vragen over uw bestelling of over 1 van hun producten? Cardfreaks.nl is 7 dagen in de week bereikbaar via onze website, Instagram en Facebook pagina. Bestel vandaag nog op cardfreaks.nl.

 

VOOR AL UW POKÉMON KAARTEN TEGEN EEN BETAALBARE PRIJS bulbasaur

Pokémon boosterboxen geven gegarandeerd groot plezier. Een booster box bevat 36 booster packs, die allemaal 10 speelkaarten bevatten. Een boosterbox geeft u die head start voor de nieuwe set die u begint te verzamelen. Op cardfreaks.nl hebben we boosterboxen maar ook elite trainer boxen en collection boxen die vol met booster packs zitten, zodat u uw verzameling compleet kunt maken. Regelmatig hebben wij voordelige aanbiedingen op diverse booster boxen en boosterpacks.


Hoeveel is mijn Pokémonkaart waard?

Bent u ook zo benieuwd of uw Pokémon kaart geld waard is en hoe u dit kunt terug vinden en op kunt zoeken. Dan kunt u op de volgende link klikken. Bij cardfreaks hebben ze voor u een hele pagina gemaakt met de 6 belangrijkste stappen om de waarde van uw Pokémonkaart te vinden/bepalen. Met dit stappenplan weet u binnen een hand omdraai of uw kaart echt zo speciaal is als u denkt.

Tip van flip!
Zodra u een mooie kaart trekt uit de boxen doe de kaart dan meteen in een sleeve. Op deze manier behoud de kaart de meeste waarde.

Bent u toevallig in Nunspeet dan kunt u ons ook in de winkel bezoeken. Het adres van de winkel is:
Hebbes
Stationslaan 13B
8071CJ Nunspeet